пʼятниця, 11 травня 2012 р.

Університет Вайкато завантажився в мобільний

 
 
 
Новозеландський Університет Вайкато став першим університетом країни, де необхідну інформацію можна отримати одним дотиком пальця. Це стало можливим завдяки використанню нової мережі, доступ до якої можна отримати за допомогою мобільного телефону.

Використовувана мобільна середу надає користувачам мобільних телефонів доступ до електронної карти кампуса Університету, останніх новин і календарем подій. Крім того, студенти, співробітники і відвідувачі можуть знайти контактну інформацію і навіть визначити, де в даний момент звільнилося робоче місце з доступом в Інтернет.

Система підключена до веб-сайту Університету Вайкато і пропонує постійний доступ до останніх оновлень, екстреної інформації, а також до карт Google. Деякі з моделей мобільних телефонів (зокрема, iPhone і IPod Touch) також нададуть користувачам доступ до ITunes-U. Нова система працює з будь-яким телефоном, які мають вихід в Інтернет. Наступним кроком у розвитку мобільної мережі стане завантаження в неї повного розкладу лекцій, бібліотечної інформації, розклади автобусів та ін



 Інформація  звідси.

Немає коментарів:

Дописати коментар